DİYARBAKIR / ÇINAR - Çınar Fatih Anadolu Lisesi

Şbt

2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı 2. Dönem Başı Öğretmenler Kurulu Toplantımızı geçrçekleştirdik.

Şbt

Okulumuzda afetlere yönelik farkındalığı artırmak ve  deprem anında doğru davranış şekillerini pekiştirmek  amacıyla tüm personelin katılımıyla  deprem tatbikatı yapıldı.

Ara

Öğrencilerimizin meslekleri her yönüyle tanımalarını ve doğru hedefler belirleyerek, kişilik özellikleri, ilgi ve yetenekleri doğrultusunda bilinçli tercihler yapmalarını  sağlamak amacıyla düzenlediğimiz Kariyer Günleri etkinliğimize İnönü Üniversitesi Eğitim Fakültesi Öğretim Üyesi Doçent Doktor Danyal TEKDAL okulumuza davet edildi.

Ara

Çınar Fatih Anadolu Lisesi olarak 12. sınıf öğrencilerimizle "Diyarbakır Kitap Fuarı" ve Dicle Üniversitesinde düzenlenen "Üniversite Bölüm Tanıtım ve Kariyer Fuarına"Okul Psikolojik Danışmanımız Baran GÜNEY ile katılım sağladık

"Kariyer Günleri" kapsamında Diş Hekimi Ömer YAŞAR okulumuza davet edildi

Ara

Velilerimizin yoğun katılımıyla dönemin ilk toplantısı gerçekleştirildi.

Diyarbakır'da Liseler arasında yapılan Münazara Yarışmasına katıldık

Patent ve Faydalı Model, Tasarım ve Marka ile ilgili kitapçık